9 лютого відбудеться вирішальна для лучан гра баскетбольної Суперліги

09 Лютого 2017, 08:04
1521

Сьогодні «ВолиньБаскет» прийматиме «Політехнік». Поки що для волинян саме харків’яни є найбільш зручним суперником в Чемпіонаті України Суперліга Парі-Матч. 

Спочатку в першому колі Луцьк здолав представників Слобожанщини на виїзді 78:68, а згодом, у колі другому і вдома, 80:64, інформує видання «VolynSport».

У четвер, 9 лютого, третє побачення опонентів в рамках регулярки, і саме воно дасть відповідь на питання – чи вдасться «Волиньбаскету» втретє здолати «Політехнік»?
 
Обидві команди перебувають у нижній частині турнірної таблиці, маючи у своєму активі три та дві перемоги відповідно. І якщо лучани до вже згаданих двох звитяг додали сенсаційний тріумф над «Дніпром», то харків’яни не менш несподівано побили «Черкаські мавпи» та «Кремінь».
 
Обидва колективи мали для підготовки до очної зустрічі третього кола фактично однаковий відрізок часу, адже в кубкових іграх участі не брали. Останні свої поєдинки в рамках першості наприкінці січня синхронно програли – Луцьк двічі на виїзді поступився «Будівельнику» й «Мавпам», а Харків удома БІПі та «Хіміку». Особливо варто згадати драматичний двобій підопічних Валентина Кулібаби з одеситами. Вадим Пудзерей вивіз перемогу тільки в овертаймі (98:94).
 
Цілком очевидно, що поєдинок у четвер визначить володаря дев’ятої сходинки підсумкової турнірки. Гра відбудеться 9 лютого, початок о 20:00. Онлайн-трансляція – YouTube

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром