Лучани відсвяткують Покрову з «Пікардійською терцією» і «Ot-vinta»

13 Жовтня 2015, 16:41
3057

До Дня захисника України Волинський УКРОП організує низку заходів.

У програмі святкування:

О 10.00 – відкриття музею пам’яті героїв Майдану та АТО на базі Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.

О 12.00 на Замковій Площі розпочнеться відзначення свята Покрови. У програмі – вшанування загиблих в зоні АТО, нагородження учасників АТО, виступи квартету «Акорд», гуртів «Жовтий Човен», «Барви Волині», «Чачка», козацькі співи, розваги, забави та частування козацьким кулішем.

О 15.00 на Театральному майдані розпочнеться мистецьке свято патріотичної пісні «Козацькому роду нема переводу», в рамках якого – виступи народних аматорських колективів Волинської області, виступи зіркових гостей – гуртів «Пікардійська терція» та «Ot-vinta». Упродовж дня на Театральному майдані також проходитиме виставка-продаж виробів волинських народних умільців. Заклади громадського харчування частуватимуть різними смаколиками.

О 19.30 у Волинському обласному музично-академічному театрі ім..Т. Г. Шевченка відбудеться святковий концерт для ветеранів та воїнів АТО.

Для представників засобів масової інформації о 14.30 запланована прес-конференція організаторів свята, участь у якій візьме член політради УКРОПу, перший кандидат до Луцької міської та Волинської обласної рад, засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця. Місце проведення прес-конференції – прес-зала Палацу культури Луцька.

Довідково.
На облаштування музею АТО фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» виділив понад 400 тисяч гривень. Музей міститиме чотири тематичні зали. В першому будуть розміщені фото учасників АТО, в другому – фото загиблих під час невизнаної російсько-української війни, в третьому – фото з Майдану Гідності, у четвертому – експозиції із узагальненою інформацією щодо АТО.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром