Богдана Хмельницького: розробляють проект капремонту вулиці

08 Лютого 2017, 18:43
1816

Проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці, на якій розташована Луцька міськрада, розроблять протягом двох місяців – проектанта визначили у рамках неконкурентного тендеру.

Так, 1 лютого уклали договір між департаментом житлово-комунального господарства та ПП «Творча архітектурна майстерня «Балан та Стельмащук» (підприємство було єдиним учасником тендеру через електронну систему Prozorro) на розробку проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького. Про це пише ІА Волинські Новини.

Відповідно до укладеного договору, термін виконання робіт становить 60 днів, а загальна вартість робіт становить 121,442 тисячі гривень, авансовий платіж – 36,432 тисячі (30% від вартості робіт). Інженерно-геологічні вишукування на капітальний ремонт вулиці коштують 37,971 тисячі гривень, проектно-кошторисна документація – 83,47 тисячі. Зокрема, 32,78 тисячі коштуватимуть проектні роботи щодо автостоянок.


Нагадаємо, у листопаді 2016 року у Луцьку зареєстрували електронну петицію з закликом зробити капітальний ремонт вулиці. Автор петиції зазначав, що проїжджа частина «просіла», а вулицею рухається великий потік транспорту.

Капітальний ремонт вулиці передбачили ще у 2015 році, але роботи не були виконані у зв’язку з відсутністю коштів у міському бюджеті.






 

Коментарі
08 Лютого 2017, 21:07
дійшли нарешті руки-мізки у "господарів " міста! А то показухою займались! Лесі Українки-(вулиця)-ще п"ять років мала б стояти. Нормальна була! А тут- танковий полігон! Едина думка- перекласти існуючу бруківку. До кінця. Без асфальту. І тротуари як у Старому місті, нові, з натурального каменю! Це ж візитівка! Міська Рада!
08 Лютого 2017, 21:14
А єтот домік- навасторйка, каркасний, шо прямо таки на дароге строят пачти напротів міського галави? Єто нармально? Скока-скока там будкт єтажей? -9 ілі 12 _-??? Єто новає "Буратіно" у меріі впішется в ремонт ? Іли улицу таки перегородит?
08 Лютого 2017, 21:31
Треба збільшити кількість стоянок для машин. ОБОВ"ЯЗКОВО! І показати загалу, що там напланували, до початку робіт!
09 Лютого 2017, 00:11
...А по-факту: знову перекладуть бруківку на ту саму "подушку", і вона за півроку знову зробить не дорожнє покриття, а смугу перешкод!..
09 Лютого 2017, 10:54
Вулиця дуже складна. Як інженерний о"бєкт. І зливової каналізації на ній немає. І грунтові води в частині від мерії до площі близько. А їздять по ній тролейбуси з людьми, загальною вагою понад 20 тон. Тому проект дуже не простий. Стоянки- зупинки- краса, мощення- освітлення- це одне. І всім зрозуміло. Краса важлива. Але для цієї вулиці інженерія- головне. На гнологічні дослідження грошей не пожаліли. Навіть дивно. Молодці. Ну а далі побачимо. Успіхів!
09 Лютого 2017, 14:49
не треба нам бруківки! хай зроблять нормальний асфальт, як на набережній! а то з цією бруківкою укладеною аби як одна головна біль - через місяць просідає, дорога стає в ухабах та ямах. Ще на переході біля міськоі ради постійно перекопують бо проривають старі труби, да великі фури іздять особливо після 19.00 і ніхто іх не контролює. Дуже шумна дорога по бруківці- підскакують машини на горбах і в квартирі підскакує посуд і меблі. Тут пишуть, що треба бруківку робити до кінця бо то є візитівка міста. Хай роблять таку бруківку перед своім будинком і пустять весь автотранспорт. Це старе місто і будинки старі, а весь транспорт іде тут. Будинки над дорогою, тротуар 80 см,як на полігоні - не захищають ніякі склопакети. Або хай залишають тільки проізд тролейбусів, а весь транспорт пускають по набережній, як колись планувалось.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром