Що думають про свого депутата мешканці Старого міста

13 Жовтня 2015, 16:32
2837

Депутат Луцької міськради Антон Сосновський до своїх 33 років устиг двічі вибороти мандат обранця громади, очолюючи перед тим низку переважно громадських міських організацій.

Уперше лучани делегували його в міськраду в березні 2002 року. Вдруге він балотувався п’ять років тому, виграв вибори в окрузі №8, йдучи безпартійним, але висуванцем від партії ВО «Батьківщина». Нині є членом постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Чим запам’ятався депутат своїм виборцям за ті п’ять років, які він востаннє провів у раді?

За словами більшості жителів Старого міста – від вулиці Базарної до Гнідавської; від Горького – до Данила Галицького та Лесі Українки,  від вулиці Драгоманова, Караїмської, Лютеранської та Кафедральної – до Замкової – мало хто знає про ратні діла обранця громади. Наприклад, ніколи не бачила депутата мешканка Світлана з вулиці Кафедральної.

«Ім’я знайоме, але особисто його ніколи не бачила. Хто робив дорогу до Будинку скульптора – я не знаю. Можливо й він. Але в нас на вулиці дороги в дуже поганому стані. Їх ніхто і не думає робити. І ще мене турбує те, що біля старих будинків, які вже можна назвати історичними пам’ятками, будують нові. І це будівництво їх руйнує», – скаржиться жінка.

Подібні відгуки про роботу депутатів наштовхують на роздуми: чи достатньо висвітлюють обранці свою діяльність? Чи, можливо, хтось не про те думає, розповідаючи про обов’язки депутатів? Відповіді – в черговому матеріалі рубрики «Наші депутати»: Що зробили депутати за 5 років. Антон Сосновський

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром