У луцькому садочку збирали гроші хворій дівчинці

29 Лютого 2020, 10:10
У луцькому садочку збирали гроші хворій дівчинці 3250
У луцькому садочку збирали гроші хворій дівчинці

У луцькому садочку вихователі й батьки організували благодійний ярмарок для збору коштів хворій дівчинці.

Катрусі Ребрині три роки. На початку цього року у неї виявили важку хворобу – нейробластому. З того часу батьки та небайдужі люди роблять усе можливе, щоб дівчинка видужала.

У садочку №36 «Калинка» теж вирішили не стояти осторонь. Щоб зібрати кошти на лікування Катрусі, вихователі й батьки організували благодійний ярмарок.  

Заступниця директора дошкільного закладу Тамар Мазелюк розповіла про підготовку до заходу.

«З ініціативи наших педагогів, зокрема Наталі Богданової, ми організували отаку ярмарку "Масниця". Ми хочемо допомогти Каті Ребрині, яка навчається у садочку №12. У нас навчається її двоюрідний братик Юра Ребрина. З ярмарком зголосилися допомогти і батьки. Вони підготували їжу на продаж, допомогли з оформленням прилавків. Всі виручені кошти ми віддамо на лікування Каті», – зазначила Тамара Мазелюк.


Тамара Мазелюк
Тамара Мазелюк

Захід розпочався з короткого, але урочистого відкриття. Дітям розповіли про свято Масниці, українські традиції святкування та показали дві короткі сценки про зустріч Весни та Зими і про те, як зустрілися дві куми. Тоді продавці віршами запросили гостей до прилавків.

Дошкільний заклад «Калинка» є частиною навчального комплексу, куди ще входять середня школа та гімназія №14. Тому на ярмарку завітали учні та вчителі цих двох закладів.

І діти, і батьки, і працівники закладу радо купували найрізноманітніші смаколики, вибір яких не обмежувався лише традиційними для Масниці млинцями. Сподіваємося, що виручені кошти допоможуть Катрусі видужати.     

Реквізити ПриватБанк: 5168 7422 0690 3720 (Віктор Ребрина, батько дівчинки).

Читайте також: У Княгининку під час благодійного перегляду збирали гроші онкохворій дівчинці 






1












1


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024