Лучанам пропонують посадити «дерева миру»

13 Жовтня 2015, 15:47
2614

Місцеві волонтери вирішили підтримати Всесвітню ініціативу «Дерева миру» й провести акцію в її підтримку в Луцьку.

Організатори акції – ВОГО «Фундація розвитку громад» та «Національного Альянсу» – запрошують усіх небайдужих городян приєднатися до ініціативи. Щоправда, про час проведення акції буде повідомлено додатково.  

За задумом координаторів, посадка дерев відбуватиметься на території навчально-виховного комплексу № 26, Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5, одного із корпусів Луцького національно-технічного університету, а також у сквері, що поблизу Храму Святого Великомученика Юрія Переможця на вулиці Стрілецькій.

«Проведення акції біля навчальних закладів є дуже важливим, адже саме молодь: студенти та школярі – це майбутнє нашої держави. Саме вони її будуватимуть, тож чому б не дати їм можливість уже сьогодні зробити цей світ хоч трішки кращим? – ділиться думками керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук. – Ми також дуже вдячні обласному лісомисливському управлінню, адже його спеціалісти відгукнулися на наше прохання й безплатно надали всі необхідні саджанці».

До слова, подібна акція проходила навесні на території  скверу Героїв Майдану, що біля РАЦСу. Тоді в рамках акції було висаджено близько 150 дерев. Цього разу вирішено збільшити цю кількість орієнтовно у два рази.

«Тож долучитися до акції й посадити своє дерево миру може кожен небайдужий. Аби не виникало труднощів із посадкою дерев, ми вирішили проводити акцію два дні: 16 та 17 жовтня. Тож приходьте у зручний для вас день, з собою беріть гарний настрій та віру у світле майбутнє й мир. Ми, в свою чергу, забезпечимо вас усім необхідним», – закликає координатор акції від «Національного Альянсу» Юлія Гончак.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром