Учням луцьких шкіл викладатимуть історію «з перших вуст»

08 Лютого 2017, 12:48
1642

Сьогодні Україна та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення, першою чергою, своєї долі, долі своїх сусідів, подальшого світового порядку на планеті.

Виховання молодого покоління в дусі патріотизму, гордості за свою країну та її захисників – завдання номер один, яке стоїть сьогодні перед державою та й не тільки, вважають у луцькому ГФ «Варта порядку».

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни, за ініціативи ГФ «Варта порядку» буде продовжено серію надзвичайно цікавих зустрічей школярів із нашими захисниками – воїнами антитерорестичної операції, воїнами-інтернаціоналістами, ветеранами Другої світової війни.

«Такі зустрічі залишають у молодих душах віру в краще  майбутнє України і нестримне  бажання бути схожими на тих, хто захищав і зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави», – переконаний голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Варто зазначити, що про історію своєї країни дітям завжди цікавіше дізнаватися з перших вуст, а не з підручників історії.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром