У Княгининівській громаді відбудеться літературно-мистецький конкурс

02 Березня 2020, 11:56
У Княгининівській громаді відбудеться літературно-мистецький конкурс 4280
У Княгининівській громаді відбудеться літературно-мистецький конкурс

 бУ Княгининівській громаді відбудеться  І відкритий літературно-мистецький фестиваль-конкурс «З любов'ю до Кобзаря». 

Захід пройде у Центрі культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільради 9 березня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Княгининівської ОТГ.

Фестиваль-конкурс проводять з метою вивчення та популяризації серед широкого загалу творчої спадщини українського генія, поета і художника Тараса Григоровича Шевченка.

Організатори фестивалю-конкурсу запрошують до участі представників аматорської творчості, учасників гуртків художнього читання, декламації та театральної творчості різних форм організації клубних та бібліотечних закладів, учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців дитячих мистецьких шкіл, художні аматорські колективи, художників та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Княгининівської громади та громад Волинської області.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошуються учасники у таких жанрових категоріях:
1) художнє слово (поетичні твори Т. Г. Шевченка, авторські твори про Великого Кобзаря або на шевченківську тематику);
2) літературно-музична композиція (твори Т. Г. Шевченка, покладені на музику);
3) вокал (народний, академічний, читання репу, виконання пісень на слова Кобзаря у тому числі у супроводі гри на різних музичних інструментах);
4) живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво (ілюстрація до творів Т.Г Шевченкаи, відображення подій із його життя, мрії про майбутнє, а також сучасну Україну).

Фестиваль-конкурс проводиться у різних вікових категоріях:
1) перша (молодша) – від 9 до 13 років;
2) друга (середня) – від 14 до 17 років;
3) третя (старша) – від 18 років і старші.

Для участі у фестивалі-конкурсі учасникам не пізніше як за 5 днів до його початку необхідно подати заявку-анкету встановленого зразка (додається) за адресою: Центр культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільської ради, вул.Соборна, 75, с.Княгининок, Луцький район, Волинська область, Телефон для довідок: (050) 172 5878, e-mail: [email protected]
Більш детально з положенням фестивалю-конкурсу і умовами участі у ньому можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Княгининівської сільської ради за посиланням.

Анкета
Анкета

Афіша
Афіша

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром