Міська влада обіцяє покращити якість надання послуг з водопостачання

07 Лютого 2017, 13:52
1814

Сьогодні під час оперативної наради перший заступник міського голови Тарас Яковлев наголосив, що робота з міжнародними фінансовими інституціями продовжується.

Триває реалізація проектів щодо модернізації системи централізованого водопостачання міста Луцька та модернізації системи водопостачання і водовідведення по комунальному підприємству “Луцькводоканал”, повідомили на сайті Луцької міської ради.

За словами Тараса Яковлева, завдяки реалізації цих двох проектів вдасться значно покращити якість надання послуг для лучан, покращити матеріально-технічний стан та зменшити фінансове навантаження на ДКП “Луцьктепло” і КП “Луцькводоканал”.

Крім того, Тарас Яковлев звернув увагу на реалізацію проектів у рамках співпраці з НЕФКО. Він зазначив, що зараз триває робота над термомодернізацією восьми бюджетних установ. У планах у 2017 році розпочати роботу з впровадження нового проекту з НЕФКО, який охопить близько 40 бюджетних закладів, де проведуть енергозберігаючі заходи.

Продовжується й робота у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна”. Тарас Яковлев розповів, що напрацьовано 13 проектів спільно із закордонними партнерами.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024