У Луцьку Banda навчала креативників

23 Лютого 2020, 14:57
У Луцьку Banda навчала креативників 2520
У Луцьку Banda навчала креативників

У Луцьку креативними зібралися у «Промені» на виступ команди «Banda Agency».

Про це пише ІА «Конкурент».

У суботу, 22 лютого, «Banda» навчала продавати, робити бренд впізнаваним та отримувати задоволення від роботи.

Організатори розповіли, що «Banda Agency» – українська креативна агенція, заснована Єгором Петровим, Павлом Вржещем та Ярославом Сердюком у вересні 2011 року. У 2018 році проєкти агенції були відзначені сімома нагородами престижної премії Red Dot Design Award в Ессені, Німеччина. Також Banda Agency отримала нагороду найпрестижнішого фестивалю реклами – бронзового лева Cannes Lions – за проект до Євробачення-2017 Celebrate Diversity.

У грудні 2019 року команда стала кращим агентством в Центральній та Східній Європі за оцінками журі «Epica», до складу якого входять журналісти з 200 світових видань.

До заходу долучилася і команда «Свідомих». Громадянський Рух, засновником якого є Андрій Покровський, став партнером в організації «Banda Tour» у Луцьку.

«Наша команда реалізовує схожий проєкт – «Школу свідомого громадянина». Так, ми не їздимо з ним Україною, але ми привозимо сюди, до Луцька, професіоналів та ТОПових спікерів з усієї країни», – поділився співзасновник Руху Тарас Шкітер.

За його словами, «Banda Agency» популяризує Україну за кордоном. Саме їй належить розробка бренду «Ukraine Now». «СВІДОМІ» мають дещо спільне з «Бандою», але діють на локальному рівні, а саме –  прагнуть своєю роботою покращити імідж Луцька.

Під час самого заходу присутні мали можливість слухати про те, чому креативність є важливою. Так, про менеджмент по-бандівськи розповіла лекцію Iryna Pikalova, стратегію на чотирьох пальцях — Nikita Tregub, дизайн-прикольчики — Velychev Ievgen, що робить Банду Бандою — Edo Dega, «Сторітелінг у рекламі» — Anastasia Burganova та не менш цікаву лекцію провів Alexey Divisenko.

Читайте також: Діти у луцьких школах і дитсадках питимуть чисту воду





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром