У «Брамі» прославляли Луцьк та читали вірші про Майдан

23 Лютого 2020, 13:55
Микола Більшевич та Серго Сокольник 1662
Микола Більшевич та Серго Сокольник

У ресторації «Брама» відбувся творчий вечір волинського барда Миколи Більшевича та поета Серго Сокольника.

Душевна та творча атмосфера панувала на зустрічі з митцями, які не лише презентували свої твори, а й радо спілкувалися з гостями. Про це розповідає адміністрація закладу. 

«З початком військових дій на сході, треба було везти допомогу, везли все, що можна: одяг, харчі, прилади… Крім того, що ми привозили, ми ще й давали концерти для військових. До нас приєдналось чимало відомих артистів, а також Серго Сокольник. Це дуже творча людина. Він пройшов війну в Афгані, був на Майдані… Я теж був на Майдані, але познайомились ми вже в автомобілі, коли їхали на схід», – розповів бард Микола Більшевич.

Серго Сокольник – лауреат всеукраїнської літературної премії «Крила», пише не лише поезію, а й прозу і має власне бачення концепції української літератури. За його словами, писати вірші він почав порівняно недавно.

«Так у мене склалося, що з метою релаксації я почав писати вірші на Майдані. Якийсь анекдот: я завжди знав, що вмію писати, але не писав», – зізнався митець.

Під час творчого вечора бард співав пісні про Луцьк, події на сході, про кохання, а Серго Сокольник зачитував твори зі збірок «Реальність ілюзій» та «Горизонт подій».

Гості аплодували, вітаючи творчість митців, фотографувались та насолоджувались атмосферою вечора, створеного ресторацією «Брама».




 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром