Як на луцьких пейзажах з’явилися рок-зірки і посіпаки

13 Жовтня 2015, 10:51
2622

У Волинській обласній юнацькій бібліотеці триває виставка робіт автора серії пейзажів «Луцьк неймовірний» Тетяни Панасюк.

На відкритті жінка розказала про себе, травму, через яку вже багато років прикована до інвалідного візка та про неординарну творчість, повідомляє Громадське. Волинь.

Зокрема ішлося про зародження ідеї «неймовірних» луцьких пейзажів. Жінка розповідає, що натхнення прийшло раптово.

«Більшість із цих картин сфотографовані у мене без головних героїв. І от я дивлюся на них – вони «ні про що». Так на них з’явилися ці герої», – розповідає художниця.

На Луцьких пейзажах Тетяни можна зустріти таких героїв, як «Бітлз», посіпаки, Нессі, Луї Армстронг, Супермен та багато інших. Авторка зізнається, що зараз працює над новою картиною Луцька із Фредді Мерк’юрі.

«Після травми у мене кардинально змінилося життя. Немає часу на розваги. Я почала більше думати головою, як я можу  іншим допомагати», – каже Тетяна Панасюк.

Окрім художньої творчості, Тетяна займається благодійністю. Вона продає свої роботи з аукціону, а виручені кошти віддає на допомогу місцевому сиротинцю. Також вона багато подорожує, навчається та каже, що зовсім не має часу на відпочинок.

Нагадаємо, картини виставлятимуть до 25 жовтня.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром