У Луцьку активно обговорюють газові питання

23 Лютого 2020, 12:33
Під час зустрічі 1865
Під час зустрічі

Як нараховується платіж за доставку газу, як можна реструктуризувати борг, чи сплачувати за доставку газу, коли у помешканні ніхто не проживає і не користується «блакитним паливом»?

Саме ці питання найбільше цікавили відвідувачів відкритої зустрічі у Центрі обслуговування клієнтів «Волиньгазу» у місті Луцьк, яка відбулась у п’ятницю, 21 лютого. Про це повідомляють у газовій компанії.

З містянами, яких турбують «газові» питання, спілкувався Дмитро Бонюк, начальник Луцького відділення АТ «Волиньгаз». Він детально пояснив принцип нарахування платежу за доставку газу та допоміг споживачці визначити суму, яку їй необхідно сплачувати. До слова, лучанка користується загальнобудинковим лічильником і її платіж за доставку газу склав усього 32 гривні.

«Державний регулятор схвалив проект рішення, яке передбачає зменшення фінансового навантаження на споживачів, які не використовували газ. Для них плата за доставку буде мінімальною. Вже у березні споживачам надійдуть скориговані квитанції», – зауважив Дмитро Бонюк.

Під час бесіди також обговорили питання реструктуризації боргу – збільшення терміну погашення бору та розділення його на дрібніші частини. Така процедура відбувається у випадку, якщо споживач опинився в складних життєвих обставинах і потребує часу для погашення боргу.

Зустріч відбулась у дружній атмосфері, всі споживачі отримали відповіді на свої питання та подякували фахівцям «Волиньгаз» за змістовну розмову.

Більше інформації про компанію на веб-сайті http://vl.104.ua та сторінці АТ «Волиньгаз» у мережі фейсбуці.


 

Наступна відкрита зустріч із споживачами відбудеться вже наступної  п’ятниці, 28 лютого, о 15:00 в усіх Центрах обслуговування клієнтів «Волиньгаз». 

«Запрошуємо до інформативного та корисного діалогу», – додають газовики.

Адреси Центрів обслуговування АТ «Волиньгаз»:

м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А.

м. Ковель, вул. С.Бандери, 34 А.

м. Горохів, вул. Козацька, 98.

м. Ківерці, вул. Матросова, 9.

м. Володимир - Волинський, вул. Сагайдачного, 85.

м. Камінь - Каширський, вул. Хотешівська, 9.

смт. Ратне, вул. Газіна, 20.

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром