У Луцьку активісти закликають припинити торгівлю з Росією

06 Лютого 2017, 20:00
1662

Громадський діяч Луцька Ігор Алексеєв опублікував на своїй сторінці у Фейсбук звернення до всіх небайдужих, щоб підтримали ініціативу не здійснювати будь-які торговельно-економічні відносини з країною-агресором й тимчасовою владою на окупованих територіях.

Про це пише ІА Волинські Новини.

Вимогу із підписами громадських організацій Волині, які вже підтримали цю ініціативу, він прикріпив у своєму дописі:

«Звертаюсь до усіх громадських організацій й установ Волині! Долучайтесь!!!

З печатками чи без, байдуже, головне долучайтесь й не мовчіть!!»

Нагадаємо, що під час пленарного засідання сесії обласної ради 2 лютого, обранці волинської громади звернулись до Верховної Ради, Президента України і Кабміну щодо підтримки торговельної блокади з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей.Про те, що Україна повинна припинити купувати вугілля з тимчасово окупованих територій і встановити торговельну блокадув ефірі каналу «Нова Волинь» заявив і голова Волинської обласної ради, член президії політради УКРОПу Ігор Палиця.

«Ми розуміємо, що по той бік – на тимчасово окупованих територіях, знаходяться наші громадяни України. Тому гуманітарні вантажі під контролем ОБСЄ повинні туди надходити, аби люди не вмирали з голоду, холоду, мали ліки, – сказав під час ефіру Ігор Палиця. – Але ми повинні припинити купувати вугілля, електроенергію з тих територій».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром