Про 5-річний «портрет» депутата Мишка

13 Жовтня 2015, 11:03
3146

Депутат міськради Юрій Мишко, радник ректора Луцького інституту розвитку людини «Україна» вважає за доцільне характеризувати свою роботу в міськраді документальним підтвердженням.

Нині депутат є членом постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації, тому головним у роботі народного обранця вбачає саме облаштування комунального стану міста.

Згідно з аналізом п’ятирічної роботи, Юрій Мишко відстоював інтереси переважно мешканців округу №22, де балотувався в депутати. Однак обранець не цурається проблем так би мовити «чужих» районів. Бо вважає, що кожен депутат мусить загалом працювати на добробут усіх городян – незалежно від їхнього місця житла.

Примітно, що депутат не обмежується одним-єдиним зверненням, а домагається вирішення питань одночасно в кількох інстанціях. Що, безумовно, додає ефективності депутатським запитам.

Судячи зі звітів депутата, він з року в рік нарощує активність діяльності. Принаймні, це засвідчує кількість звернень: якщо 2012-го – лише десяток, то вже наступного року Юрій Мишко ініціював 32 розгляди своїх депутатських звернень.

Докладніше про аналіз видання Район.Луцьк роботу депутата, а також про відгуки виборців і їхнє ставлення до персони обранця – у матеріалі Що зробили депутати за 5 років. Юрій Мишко.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром