Чемпіон Європи з тайського боксу провів у Луцьку семінар

22 Лютого 2020, 18:14
Семінар із тайського боксу 3057
Семінар із тайського боксу

У Луцьку відбувся семінар з тайського боксу муай тай, який провів чемпіон Європи з тайського боксу серед професіоналів Валерій Абраменко у спортивній академії «ANT».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці клубу «Воїн».

За плечима Валерія – 32 професійних поєдинки, родом він з Харкова, хоча останні кілька років живе та тренується в Таїланді.

«Валерій Абраменко професійно виступає в Таїланді – батьківщині тайського боксу муай тай, тому зрозуміло, коли ми дізналися про семінар в Луцьку, одразу погодилися його відвідати. Будь-який спорт розвивається і з’являється щось нове, Валерій показав нам нові техніки», – зауважив тренер з ударної техніки спортивного клубу «Воїн» Дмитро Василенко.

Валерій Абраменко розповів, що базову техніку муай тай вивчав півтора року, а вже зараз готовий нею ділитися з іншими спортсменами. Серед секретних «фішок», які продемонстрував чемпіон Європи волинським бійцям – нові прийоми ліктями, колінами, удари ногами, захист від ударів ногами, захвати тощо.

«Мого товариша Валерія Абраменка вважаю найрозумнішим бійцем в Україні. У нього дуже високе бійцівське IQ: він дуже розумно веде бій і у нього є чому повчитися», – розповів головний тренер спортивної академії «ANT» Сергій Снитюк.

До слова, у семінарі взяли участь представники клубів «ANT», «Воїн», «Garda» та «Берсерк».











 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром