У Луцьку шукають кандидата на посаду директора «Автопарксервісу»

06 Лютого 2017, 17:23
1858

Луцька міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Автопарксервіс».

Нині головний бухгалтер комунального підприємства є виконувачем обов'язків директора. Про  розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко 6 лютого, пише видання «Конкурент».

Зі слів Григоренка, конкурс на заміщення вакантної посади директора оголосили ще тиждень тому, й прийом документів триватиме ще три тижні.

Серед основних вимог до кандидата – досвід роботи на керівних посадах не менше як три роки і освіта в галузі автомобільного транспорту або пов'язаній з цим галузі.

«Конкурс вже оголосили тиждень тому. Наразі триває прийом документів. Ще є три тижні, щоб запропонувати свою кандидатуру. Тому запрошуємо всіх охочих», – сказав Сергій Григоренко.

Він зауважив, що ще не знає, чи надходили резюме від кандидатів, оскільки попросив повідомити про результати конкурсу за декілька днів до закінчення прийому заявок.

Що ж до попереднього директора КП «Автопарксервіс» Олександра Мартинюка, який повідомив про звільнення із займаної посади 28 грудня 2016 року під час сесії Луцькради, то його перевели на посаду юриста на цьому ж комунальному підприємстві.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром