«Наша мета – донести пісні до кожного», – у Луцьку виступлять «Антитіла»

21 Лютого 2020, 16:37
«Наша мета – донести пісні до кожного», – у Луцьку виступлять «Антитіла» 2171
«Наша мета – донести пісні до кожного», – у Луцьку виступлять «Антитіла»

У Луцьку відбудуться відразу два концерти українського рок-гурту «Антитіла».

У холі другого поверху драмтеатру 21 лютого «Антитіла» розповіли про свій тур «Hallo», судові розбірки з лучанином за авторське право та конкурс для молодих виконавців.

За словами Тараса Тополі, у рамках туру гурт виконає свої найпопулярніші пісні, слова яких добре відомі не лише відданим шанувальникам. Зі сцени будуть звучати і ті пісні, які нібито порушують авторське право Сергія Лапковського. Чоловік за це подав на музикантів до суду. «Антитіла» запевнили, що відстоюватимуть до кінця свою принципову позицію.

Учасники гурту також поділилися про плани на майбутнє.

«Ми будемо далі розвивати стадіонний формат гастролів. Але хочемо виступати у різних залах. Основна наша мета – донести свої пісні до кожного», – зазначив Тарас Тополя.

Фронтмен розповів, що гурт «Антитіла» разом із телеканалом «Україна» запустили конкурс для молодих виконавців «Hallo! Україна шукає таланти». Щоб взяти участь, потрібно мати авторські пісні, вміти їх виконувати в гурті та записати це виконання на відео з хештегом #HalloУкраїнашукаєталанти.

«У нас нема якихось жорстких вимог. Єдине, що ми дуже рекомендуємо записувати пісні українською. Адже, це наша позиція – просувати україномовний контент», – додав Тарас Тополя. 

Переможців оберуть учасники гурту «Антитіла» спільно з менеджерами каналу «Україна». Щасливчики зможуть виступити з «Антитілами» на стадіоні та отримати від музикантів професійну консультацію.

Перед концертами, перший з яких розпочнеться о 17.00, гурт зустрінеться з дітьми загиблих воїнів АТО\ООС.    

Читайте також:  У Луцьку виступив скрипаль-віртуоз Олександр Божик





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024