«Антитіла» приїдуть до Луцька з двома концертами 

20 Лютого 2020, 13:36
Антитіла 2650
Антитіла

П’ять міст, чотири стадіони, аншлаги та поспіль два Палаци спорту у столиці – так пройшла перша частина туру у 2019 році. В унісон з Антитілами вісімдесят тисяч прихильників вже проспівали пісні з нового альбому, у підтримку якого відбувається тур.

21 лютого відбудуться одразу два концерти гурту Антитіла у Луцьку на сцені Волинського драмтеатру.  Настав час почути та побачити шоу «Hello» всій країні, – наголошують організатори.

На концерті у Палаці Спорту «Антитіла» оголосили про другу половину великого туру. Від Заходу до Сходу, від театрів до стадіонів, від районних містечок до міст мільйонників. На майданчиках країни гурт представить двогодинну музичну програму з хітів нового альбому, серед яких «ТДМЕ», «Вірила», «Лови момент» та попередніх платівок: «Все красиво», «Люди як кораблі», «БудуВуду» та інші . Як доповнення – атмосфера спецефектів, світло та надсучасний живий звук світового рівня. Бо саме Антитіла на своїх концертах вперше в Україні представили найкраще сценічне обладнання, що у 2018 році отримало найвищі світові нагороди на музичній виставці в США.

Ексклюзивна стадіонна сцена у формі напівкола та вагою 68 тонн буде адаптована під всі турові концертні площадки, щоб прихильники у кожному місті змогли зануритись у музичний світ Антитіла, відчути на повну їх енергію та стати частиною live-шоу «Hello». 

Афіша
Афіша

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром