Побиття Сергія Рижкова назвали "політичним"

12 Жовтня 2015, 20:23
5779

Сергія Рижкова, кандидата у депутати від «Самопомочі», побили при свідках та камерах. 

Про це стало відомо на прес-конференції 12 жовтня.

Очільник обласного осередку політичної партії «Самопоміч» Юлія Вусенко розповіла, що інцидент стався вранці 12 жовтня близько 9 години на вулиці Олеся Гончара, 7, коли Сергій вийшов з під’їзду та відкрив багажник автомобіля. У цей момент троє чи четверо невідомих у балаклавах та військових костюмах напали на чоловіка.

«Все це зафіксовано на камерах спостереження, також це бачили люди з вікон будинку», – зазначила Юлія Вусенко.

За її словами знайшлися також свідки, що бачили, як молодики у балаклавах тікали з місця злочину.

Напад на кандидата у депутати не пов’язують з його діяльністю у «Самообороні Волині», оскільки з 1 до 26 жовтня він призупинив її у цій організації. Відомо також, що раніше прямих погроз на свою адресу Сергій Рижков не отримував. Політичні соратники інцидент пов’язують винятково з передвиборчою діяльністю кандидата.

Наразі Сергій Рижков перебуває у міській лікарні з гематомами голови та ніг і струсом головного мозку. Точний діагноз лікарі обіцяють поставити завтра, зробивши МРТ та томографію.

Відео з камер спостереження передали до міського відділення міліції. Юлія Вусенко також сказала, що «Самопоміч» писатиме звернення до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Крім того, за інцидентом спостерігатимуть представники ОБСЄ.

 

Коментарі
13 Жовтня 2015, 12:07
Скільки кожен день бють людей . До чого тут вибори. Всерівно депутатів ніхто не знає бо вони нічого не роблять. А тут може загуляв гарний мужик от і дали по фені.Хоч це і може його пропіарити.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром