У Луцьку шукають людей на вакансії із зарплатою від 10 тисяч гривень 

18 Лютого 2020, 14:41
У Луцьку шукають людей на вакансії із зарплатою від 10 тисяч гривень  3715
У Луцьку шукають людей на вакансії із зарплатою від 10 тисяч гривень 

У Луцьку шукають фахівців на заміщення посад менеджера, маркетолога, торговельного представника тощо. 

Список вакансій для Район.Луцьк надали у Волинському обласному ЦЗ.

Головний інженер проєкту. Заробітна плата:13 740 гривень. Пошук замовлень, робота із замовниками та укладання договорів, організація виробничої, технічної та творчої діяльності виробничого колективу, здійснення технічного керівництва прєктно-вишукувальними роботами під час проєктування об’єкта. Представник торговельний. Заробітна плата: 15 000 гривень. Торговий представник з власним авто. Вимоги: досвід роботи обов’язковий; комунікабельність, акуратність, пунктуальність, цілеспрямованість, виконувати поставлені завдання; потреба постійного самовдосконалення і самореалізації; наявність водійських прав категорії В; наявність власного авто; Завдання: збільшення об'єму продажів; підключення нових клієнтів до співпраці (розвиток території); підвищення ефективності роботи з існуючою базою клієнтів; контроль дебіторської заборгованості. 

Начальник зміни (промисловість). Заробітна плата: 11 000 гривень. Здійснення контролю технологічних параметрів та регулювання процесу виробництва картону та паперу; контроль за роботою змінного персоналу у картонно-паперовому цеху; заміна начальника зміни на період його відсутності

Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог). Заробітна плата: 10 000 гривень. Розширення ринків збуту у сфері продажу нерухомості (квартир), спеціаліст з інтернет реклами. 

Менеджер (управитель) із зовнішньоекономічної діяльності. Заробітна плата: 15 000 гривень. Пошук клієнтів за кордоном; знання англійської і німецької мови; організація купівлі-продажу товарів на внутрішньому та зовнішньому ринках, налагодження експортно-імпортних операцій.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром