Команда з Луцька взяла участь у міжнародному турнірі з футзалу

18 Лютого 2020, 15:00
Команда з Луцька взяла участь у міжнародному турнірі з футзалу 1230
Команда з Луцька взяла участь у міжнародному турнірі з футзалу

В спортивному залі Володимир-Волинського міського ЦФЗН «Спорт для всіх» проходив XXI міжнародний турнір з футзалу серед ветеранів пам’яті Ярослава Кореневського.

Змагання відбулися 16 лютого. Про це йдеться на facebook-сторінці  Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся начальник освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук та побажав усім командам успіху і перемоги. 

У змаганнях взяли участь три міських команди, команда з міста Луцька «Ветеран – Лучеськ», команда «Привацяж» з міста Грубешова та Вербковіце (Польща). Турнір проводився за коловою системою, на гру відводилося 2 тайми по 8 хвилин. У фінал вийшли команди «Лучеськ» міста Луцьк та місцева команда «Володимир».

В підсумку, довгоочікувану перемогу отримала місцева команда «Володимир», друге місце – «Ветеран – Лучеськ», а бронза дісталась «Володимирівка».

Також, відзначили кращих гравців змагань.

Отож, кращим воротарем визнано Томека Мадзяра (Вербковіце), кращим нападником став Ярослав Яцина (Грубешов), найдосвідченішим гравцем Євген Мазур (Володимир-Волинськ), а кращим гравцем Ігор Мосурець (Володимир-Волинськ).

Усі команди – переможниці та кращі гравці нагороджені кубками, статуетками, грамотами та медалями від управління освіти, молоді та спорту міста Володимир-Волинська.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром