Суд відхилив апеляцію муніципала, який п'яний водив машину

18 Лютого 2020, 13:30
Суд відхилив апеляцію муніципала, який п'яний водив машину 3569
Суд відхилив апеляцію муніципала, який п'яний водив машину

У Луцьку суд відхилив апеляцію працівника муніципальної варти, якого звинуватили у п'яному водінні.

Таке рішення прийняли на судовому засіданні 18 лютого.

У ніч на 29 вересня патрульним прийшло повідомлення про те, що чорний BMW в'їхав у бордюр на проспекті Соборності. Коли правоохоронці прибули на місце, то побачили авто з пошкодженим колесом та чоловіка, який намагався його полагодити. Свідка, який викликав поліцію, на місці не було і прибути він відмовився.

За словами патрульних, вони поговорили з чоловіком, який підтвердив, що був за кермом та є власником автомобіля. Поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, але проходити тест він відмовився. 

Далі, за словами правоохоронців, вони склали на водія адмінпротокол за ст. 130 КУпАП. Тоді порушник показав посвідчення працівника департаменту муніципальної варти та неодноразово пропонував патрульним 200 доларів, щоб уникнути відповідальності та проблем на роботі. Патрульні кажуть, що все це зафіксували бодікамери.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у нетверезому керуванні, однак він вирішив оскаржити це рішення.

Сьогодні, під час засідання апеляційного суду, підсудний заперечив свідчення правоохоронців та заявив, що за кермом не був, а про неправомірну вигоду сказав жартома.

Вислухавши усі свідчення, суд вирішив не задовольняти апеляційний позов муніципала. Далі його чекає розгляд справи про дачу неправомірної вигоди службовим особам.

Як стало відомо Район.Луцьк, порушником є 27-річний Ніщик Дмитро, який працює в департаменті муніципальної варти з жовтня 2017 року.

Дмитро Ніщик
Дмитро Ніщик

Читайте також: Будинок на Ковельській в Луцьку можуть арештувати

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром