Святкування ювілею і гранти: як СНУ співпрацюватиме з міськрадою

17 Лютого 2020, 14:21
Святкування ювілею і гранти: як СНУ співпрацюватиме з міськрадою 1642
Святкування ювілею і гранти: як СНУ співпрацюватиме з міськрадою

Анатолій Цьось розповів як СНУ співпрацюватиме із міською владою у цьому році.

Про це йшлося на конференції ректора університету Анатолія Цьося за участі проректорів, деканів та депутатів міської ради, яка відбулася 17 лютого в головному корпусі СНУ.

На конференції обговорювали майбутню співпрацю університету з владою, проєкт меморандуму та перейменування навчального закладу. Конференція була лише першою зустріччю керівництва університету з депутатами. Надалі будуть відбуватися робочі зустрічі за різними напрямками співпраці. Наступним етапом стане круглий стіл 26 лютого на тему «Освітня традиція Волині та університету Лесі Українки».

Анатолій Цьось коротко розповів присутнім про позицію навчального закладу в рейтингах, кількість працівників, навчальну базу та плани.

«Першим полем для співпраці буде відзначення 80-річчя створення університету. Орієнтовно воно буде проводитися у вересні», – зазначив ректор.

Присутнім також розповіли про особливості фінансування закладу та можливі способи розширення доходів. За словами Анатолія Цьося, дохід від господарської, наукової діяльності та роботи з грантами можна суттєво збільшити, якщо діяти спільно з міською владою.

«Наступного року відкриваються гранти транскордонної співпраці Україна-Білорусь-Польща. Я думаю, що університет візьме в цьому участь і мінімум 20-30 проєктів ми з вами виконаємо», – додав ректор.

Читайте такожМагістрам СНУ вручили дипломи

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром