Головний архітектор розповів, де буде нова велика парковка в центрі Луцька

16 Лютого 2020, 15:36
Фото ілюстративне 4484
Фото ілюстративне

В управлінні містобудування та архітектури Луцької міської ради розповіли про можливість розвантаження кількості автомобілів у центрі міста та поблизу нинішнього Центрального ринку.

На проблемі із паркуванням на центральній площі наголосили співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход та інтернет-маркетолог, директор агенції «Артефакт» Андрій Сірук 14 лютого під час круглого столу «Архітектурне обличчя центру Луцька: між збереженням і оновленням». Зокрема Наход зауважив, що парковка на Театральній площі може бути лише тимчасовою, а під час реконструкції цю проблему треба вирішити.

Андрій Сірук та Михайло Наход
Андрій Сірук та Михайло Наход

Начальник управління містобудування та архітектури Луцькради Веніамін Туз розповів, що вже цього року планують реалізувати проєктні роботи щодо облаштування парковки від Старого ринку до входу в Центральний парк.

Веніамін Туз
Веніамін Туз

Також він додав, що є ідея, як вирішити проблему із паркуванням на Театральному майдані.

«Людям треба усвідомити, що якщо ти хочеш припаркуватися у центрі, то це платно. Я думаю, що таким чином можна дуже швидко змінити ситуацію. А от просто заборони, це не діє», – підсумував начальник управління містобудування та архітектури.

Круглий стіл
Круглий стіл

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром