Луцька команда КВН ‒ в ¼ «Ліги сміху»

10 Квітня 2015, 11:11
5370

Команда КВН «Замок Любарта» пройшла в 1/4 фіналу Першого чемпіонату України з гумору «Ліга сміху» на телеканалі 1+1 і увійшла в 12-ку кращих гумористичних збірних України.

Про це повідомив капітан лучан Назар Пащук, ‒ пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, що луцький «Замок Любарта» взяв участь у другій грі 1/8 фіналу «Ліги сміху». Зйомки відбулися в Одесі 22 березня; тривали вони 10 днів.

Вже в цю суботу, 11 квітня, о 20:00 вся Україна матиме змогу подивитися, як «Замок Любарта» боровся за місце у 1/4 фіналу з п’ятьма іншими командами. Серед них – «Заинька» з Запоріжжя, Одеськ Манси» з Одеси, «Манхетн» – Полтава-Рівне, «Любимый Город» – Харків та «Сахара не надо» – з Іллічівська. Остання в підсумку і покинула змагання.

Назар також розповів, що працювати з Юрієм Горбуновим, їхнім тренером, лучанам дуже сподобалося, хоча й отримали вони велику порцію критики. Коригували їхні жарти і редактори проекту, причому більшість із цих «маніпуляцій» здійснювали он-лайн. Зате хлопці певні, що у шоу залишилися лише ті мініатюри та приколи, які 100% працюють.

Більшість жартів «Замку Любарта» – з життя, бо, зі слів співрозмовника, люди найбільше сміються з того, що їм близьке. «Всі мініатюри в нас авторські, деякі допомогли придумати друзі, за що їм окреме дякую», – говорить Пащук.

1/4 фіналу «Ліги Сміху» відбудеться в Дніпропетровську у травні. Телеверсія проекту вийде на екрани не раніше червня.

18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром