«Зелені» влаштували перфоманс та вимагають тепла

12 Жовтня 2015, 15:01
5441

Представники Партії Зелених зібралися під стінами міської ради та вимагали включити гарячу воду і опалення.

Мітингувальники стверджують, що відключення гарячої води та її нещодавнє повернення, не що інше як передвиборчий хід. 

«У Києві колишній мер міста Черновецький купував голоси за гречку. Наше правління зробило ще оригінальніше, вони хочуть купити нас за гарячу воду. Ми протестуємо проти таких політичних ходів, аби в майбутньому нам не вирішили перекрити і повітря », – виголосив кандидат у мери від Партії Зелених Василь Байцим.

Тож поблизу міськради, протестувальники розіграли справжній спектакль,  у якому показали як люди з різних мікрорайонів голосують за мера міста за відро гарячої води, яку у них відразу ж відбирають.

На театральне дійство прийшов подивитися заступник міського голови Тарас Яковлєв, який пояснив присутнім,  що опалення від 12 жовтня включається і невдовзі буде по всьому місту, а відсутність гарячої води за деякими адресами, пов’язана з ремонтом труб.

Вислухавши представника влади, присутні оголосили,  що чекатимуть на виконання обіцянок влади ще три дні, після чого їх мітинги будуть більш дієвими.

Окрім того, Луцька організація Партії Зелених відправила Миколі Романюку повідомлення про громадську підозру.

«Висловлюємо вам підозру у змові з олігархічними кланами, внаслідок якої тисячі лучан залишилися без життєво необхідних послуг. Вимагаємо негайного подання тепла в оселі лучан. Пропонуємо вам упродовж трьох днів визнати свою  провину за довготривалу відсутність гарячого водопостачання та оприлюднити порядок компенсації  постраждалим лучанам матеріальної та моральної шкоди, завданої умисними, організованими вами, бездіяннями вашої команди», – йдеться у повідомленні. 


 

Коментарі
13 Жовтня 2015, 01:19
Дешевий піар перед виборами....де були раніше??!!
13 Жовтня 2015, 09:17
раніше вони СПАЛИ
13 Жовтня 2015, 09:18
ні раніше БАЙЦИМ думав, що все буде добре, А ТУТ ХАЛЕПА, НАДО ШОТО РОБІТЬ
13 Жовтня 2015, 18:52
Тепла вимагати це нескладно, а от сидячи у кріслі заступника мера, ким і був Байцим, і запевняти Лучан, що економити потрібно, це ми вже забули, ай як негарно Василь Федорович. ,Шеф всьо пропало, надо рвать когті,
13 Жовтня 2015, 18:55
Байцим думав, що впіймав Бога за бороду, а тут ні, халепа, можемо і непройти
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром