Директора геріатричного пансіонату обере колектив

03 Лютого 2017, 12:10
2250 Джерело: volynnews.com

Облрада затвердить керівника Луцького геріатричного пансіонату після того, як його обере колектив закладу.

Про це йшлося під час 10-ї чергової сесії Волинської облради 2-го лютого, – повідомляє ІА Волинські новини.

На заміщення вакантної посади директора Луцького геріатричного пансіонату надійшло три заяви від Алли Дмитрук, яка нині виконує обов’язки директора, Тетяни Корнійчук – головного бухгалтера пансіонату та Юрія Костюка – колишнього керівника «Волинського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Коли попередній керівник пішов на пенсію, то колектив погодився на кандидатуру Алли Гнатюк, з якою департаменту комфортно працювати. Проте, погодилася вона, що про інших кандидатів колективу не повідомляли.

Натомість, представник колективу заявила про те, що мешканці та працівники пансіонату підтримують нинішнього виконувача обов’язків директора – Аллу Дмитрук. На її підтримку підписались 110 мешканців та більшість колективу.

Депутат Валерій Дунайчук, своєю чергою, теж підтримав кандидатуру пані Дмитрук. Відтак, депутат Святослав Кравчук запропонував зняти питання з розгляду.

Цю тезу підтримав голова обласної ради Ігор Палиця, закликавши колектив провести вибори керівника безпосередньо в лікарні. Після цього питання зняли з розгляду.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром