У Луцьку рибалки «набраконьєрили» на майже дві тисячі 

14 Лютого 2020, 16:53
У Луцьку рибалки «набраконьєрили» на майже дві тисячі  2367
У Луцьку рибалки «набраконьєрили» на майже дві тисячі 

У Луцьку рибалки «набраконьєрили» на майже дві тисячі 

На заплаві річки Стир поблизу вулиці Ковельської у Луцьку впіймали двох браконьєрів. 

Інцидент стався 13 лютого. Про це повідомили у прес-службі Волинського рибоохоронного патруля. 

 На місце правопорушення прибули інспектори рибоохорони та громадські активісти з групи в соціальній мережі «STOP Браконьєрство», які мали в користуванні тепловізор, що допомогло спостерігати за вчиненням протиправних дій та викрити порушників на місці скоєння правопорушення.

Рейдова група затримала двох громадян, які здійснювали вилов риби забороненими знаряддями лову. За допомогою двох риболовецьких сіток порушники встигли виловити рибу: плітка – 17 екземплярів, плоскирка – 9 екземплярів, окунь – 2 екземпляри. Збитки, завдані водним біоресурсам, склали 1, 7  гривень.  

Під час затримання правопорушники, перебуваючи в нетверезому стані, чинили опір та відмовились називати себе. Для встановлення особи чоловіків та забезпечення громадського порядку викликали працівників патрульної поліції. Виявили, що один з громадян у 2010 році був громадським інспектором Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Волинській області.

На порушинків склали відповідні протоколи. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром