У Луцьку продають солодощі, аби врятувати хлопчика

14 Лютого 2020, 14:40
Благодійний ярмарок 1945
Благодійний ярмарок

У День Валентина прийнято дарувати солодощі. Сьогодні ж у лучан є нагода не лише зробити приємне коханим, а додати свій внесок у порятунок восьмимісячного Максимка Грицишина, якому потрібна операція з пересадки печінки, вартість якої понад мільйон гривень.

У розважальному центрі «Промінь» триває благодійний ярмарок-продаж солодощів «З любов'ю», де можна придбати тістечка, кекси, печиво та іншу смакоту. Також маленьких гостей розважають веселі аніматори, які роздають повітряні кульки, а майстри-кондитери навчають охочих розмальовувати імбирне печиво, пише Таблоїд Волині.

Максиму Грицишину лише вісім місяців, однак рости йому доводиться у лікарні, адже власне від медиків залежить існування хлопчика. Наразі він знаходиться у Волинському обласному дитячому медичному територіальному об’єднанні на інтенсивній терапії.

Лікарі поставили Максимкові невтішний діагноз – міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ст., гіперспленізм ІІст., хронічна печінкова недостатність, хронічна енцефалопатія.

Хлопчик потребує складної операції з пересадки печінки, вартість якої понад мільйон гривень. Очевидно, що сама сім'я не може оплатити дороговартісне лікування, і саме тому звертається до небайдужих людей, аби якнайшвидше зібрати необхідну суму.

Благодійний ярмарок у Луцьку
Благодійний ярмарок у Луцьку

Рахунок мами:

«ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна

Контактні дані: 0 (95) 519 70 52 - Андрій, тато хлопчика.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром