Волинський центр зайнятості має нового керівника

02 Лютого 2017, 17:32
2129

Ним став екс-депутат Луцької міськради та очільник обласного осередку партії «Блок Петра Порошенка» Роман Романюк

Офіційно представили нового керівника 2 лютого, повідомляє ВолиньPost.

Виконувач обов'язків голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко подякував попередній очільниці Раїсі Кучмук за належну роботу. За його словами, чимало ініціатив, втілених Кучмук, почали реалізовувати й далеко за межами Волині. Також на теренах області за час її керівництва відкрили 6 нових будівель центрів зайнятості, а це дуже високий показник. Тож за відмінну роботу Кучмук вручили грамоту та привітали її квітами. 

Вона ж подякувала та додала, що «нікуди не дівається» і готова підтримувати нового керівника та ділитися досвідом.

Відповідно до наказу, виконувачем обов’язків очільника служби обласний центр зайнятості з 2 лютого призначено Романа Романюка. Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що необхідно працювати, аби центр зайнятості не був службою з виплати допомоги безробітним, працювати натомість треба над створенням нових робочих місць, бо це забезпечить і розвиток соціальної сфери,і допоможе наповнити бюджети. Необхідно також зосередитися на забезпеченні роботою учасників АТО, аби запобігти розвитку у них посттравматичного синдрому. 

Романюк натомість подякував за довіру та зауважив, що розуміє рівень відповідальності. Першим своїм завданням він вважає збільшення вакансій. «Нам треба вийти з теплих кабінетів та піти до роботодавців», – додав він. Тож крок за кроком треба працювати з підприємцями щодо збільшення кількості вакансій. Погодився він із важливістю соціальної адаптації учасників АТО за допомогою працевлаштування.

У коментарі «ВолиньPost» Романюк зауважив, що поки радикальних змін не планує, а роботу зосередить на розвитку напрацювань центру. 

«На сьогодні служба перебуває у періоді реформи, все буде змінюватися, і я для того тут і є. Я людина поза системою, щоб свіжим поглядом та думкую реалізовувати зміни», – зазначив він. Як зазначив Романюк, він усвідомлює рівень відповідальності та реально оцінює свої сили, та має управлінський досвід. 

«Будь-яка людина має мати здорові амбіції рухатися та рости. Я себе відношу до таких людей», – додав Романюк. 






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром