У центрах обслуговування клієнтів «Волиньгазу» відбуваються відкриті діалоги зі споживачами

12 Лютого 2020, 14:51
1418

Уже стали традиційними відкриті професійні діалоги газовиків зі споживачами, які відбуваються щоп’ятниці о 15:00 у всіх семи Центрах обслуговування клієнтів.

Такі зустрічі започатковали, ще восени 2019 року. На них усі бажаючі мають змогу поспілкуватися у невимушеній атмосфері з представниками газорозподільної компанії, які йдуть назустріч споживачам у роз’ясненні важливих газових питань, повідомляють у АТ «Волиньгаз».

А питань, як бачимо, та нововведень на ринку газу України чимало, які є новими не тільки для споживачів, а й для самих газовиків. Адже рішення щодо змін у газовій галузі приймає виключно держава, а працівники газових компаній зобов’язані реалізувати та роз'яснити їх на місцях.


 

Минулої п’ятниці, 7 лютого, гарячою темою розмови стали «два рахунки» за газ, які нещодавно отримали всі українці та волиняни зокрема. Керівництво відділень та менеджери вислухали людей, але констатували, що ці зміни є необхідністю. Окремі рахунки з нового року запроваджені рішенням НКРЕКП: один за спожитий газ, другий – за послугу з його доставки. А із загальних рахунків за газ, які до цього часу отримували споживачі, плата за доставку газу вилучена. Тож таким чином, завершено анбандлінг (розділення) на газовому ринку. Тобто, продаж газу відділено від його доставки.

Крім того, на цих зустрічах люди часто запитують в який ще спосіб можна передавати дані лічильника та звірятися. Тож споживачів знайомлять з можливостями сучасних онлайн-сервісів та як ними користуватися, а це Особистий кабінет споживача газу на сайті 104.uа і мобільний додаток 104 Mobile. Саме вони дозволяють не відстоювати людям щомісяця з 1 по 5 число черги в Центрах обслуговування. А от щоб передати дані лічильника, є багато способів — смс-кою, через Контакт-центр тощо. 

Тож аби уникнути непорозумінь та отримати професійну інформацію з перших вуст –«Волиньгаз» запрошує всіх бажаючих до змістовної та компетентної розмови вже цієї п’ятниці о 15:00 год. 

Адреси Центрів обслуговування АТ «Волиньгаз»:

  •  м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А.
  •  м. Ковель, вул. С.Бандери, 34 А.
  •  м. Горохів, вул. Козацька, 98.
  • м. Ківерці, вул. Матросова, 9.
  • м. Володимир - Волинський, вул. Сагайдачного, 85.
  •  м. Камінь - Каширський, вул. Хотешівська, 9.
  •  смт. Ратне, смт. Газіна, 20.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024