ДПЗ: дітей і дорослих запрошують на ковзанку

02 Лютого 2017, 13:05
2075

Незалежно від того, що дітвору після канікул покликала школа, Всеукраїнська акція «Спортивна зима» продовжується.

Діти люблять зимову пору з її сніговими заметами, адже можна поборсатися у снігу, пограти в сніжки, покататись на санчатах, ковзанах, що приносить масу задоволення і спортивний гарт, інформує сайт Луцької міської ради..

На штучній ковзанці, що на спортивному майданчику за адресою: бульвар Дружби Народів, 11, провідний професіонал Галина Тимощук разом з дітворою організували змагання з хокею з шайбою. Чимало учасників зібралось з прилеглих дворів, щоб поборотися за перемогу, але найсильнішою виявилась команда «Айсберг».

Мабуть, є ще багато охочих приєднатись до хокейних баталій, отож лучан запрошують щоденно о 16.00 на ковзанку за вищевказаною адресою.

Не тільки хокей вабить дітей. Фантазій у них безліч, ось тільки потрібно вміло спрямувати їх у правильне русло.

Андрій Сичевський, Микола Брикайло, Сашко Денюк і багато інших активістів, у дворі біля приміщення «Стріла» (б-р Дружби Народів, 13а) комунального закладу «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», розчистили галявину від снігу і проводять там щоденно зимові розважальні ігри.

У приміщенні «Стріла» центру «Спорт для всіх» на даний час виконуються ремонтні роботи, але це не стало перепоною для організації і проведення заходів. Діти молодшого шкільного віку випробовують свої сили в змаганнях з флорболу, дорослі у грі у настільний теніс, а решта школярів наполегливо готуються до міських змагань з шашок, які відбудуться 9-10 лютого в приміщенні «Біла тура» (вул. Будівельників, 11) КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Зима продовжується, а на дітей чекають нові цікаві заходи і розваги, організовані працівниками центру «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста.



 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром