Карпенка-Карого: на комунальній парковці з’явилося 10 злісних неплатників

02 Лютого 2017, 11:26
1795

Підприємці торгового комплексу «Пасаж» систематично відмовляються платити паркувальний збір за користування комунальною парковкою.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів заступник директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

Він повідомив, що окремі підприємці досі намагаються ігнорувати законодавство та відмовляються сплачувати кошти за години користування комунальною парковкою. Свою відмову неплатники мотивують однаково – мовляв, ми раніше не платили і зараз не будемо.

Нагадаємо, що поблизу Варшавського ринку відкрили першу у місті платну комунальну парковку на 25 паркомісць.

«Є десять таких підприємців. У нас є  фотографії з прив’язкою до місця, дата, час і які автомобілі не платили. Просто люди досі не можуть зрозуміти, що раз ви зупинилися там,  де є  знаки і паркомат, то ви зобов’язані проплатити. А потім вже можна оскаржувати,  якщо щось не влаштовує. Якщо є  якісь питання, то не є  проблемою прийти на підприємство, прийти до міської  ради і сказати, що саме не влаштовує.  Але у нас люди знайдуть купу причин, аби не заплатити,  бо живуть за правилом «хай виконують законодавство всі, тільки не я», – зазначив Анатолій Носалюк.  

Та наголосив,  що наразі щодня з десяти автомобілів кошти до міського бюджету не надходять. Якщо взяти до уваги той факт, що парковка працює з 7:00 до 17:00, а година паркування коштує 6 гривень, то міський бюджет щоденно недоотримує близько 600 гривень від постійних користувачів парковки.  

Читайте також: Луцьких водіїв вчать користуватися паркоматами.

 

Софія СІЧКУН

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Лютого 2017, 22:35
Люди не розуміють з якого дива там з"явилися знаки і паркомат.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром