У Волинському офісі U-LEAD – день відкритих дверей

11 Лютого 2020, 15:19
2775

У Луцьку проходить день відкритих дверей для представників громад у Волинському регіональному офісі.

День відкритих дверей 11 лютого приурочений до перетворення колишнього Центру розвитку місцевого самоврядування у регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою».

У приміщенні офісу зібралися представники та голови майже всіх ОТГ Волині. Захід розпочали вітальними словами керівника РО Анатолія Пархом’юка та заступника голови облради Романа Карпюка. Анатолій Пархом’юк закликав представників громад поділитися своїми досягненнями за останні роки.

Далі до слова запросили менеджерку регіонального хабу для Західної України Анну Гайдучок. Керівниця розповіла про особливості Програми «U-LEAD з Європою» в Україні.

«Програма «U-LEAD з Європою» – це програма з розширення прав і можливостей на місцевому рівні підзвітності та розвитку. Фінансується п’ятьма країнами членами Євросоюзу: Німеччиною, Данією, Швецією, Польщею та Естонією з метою підтримки України на її шляху до кращого майбутнього, стабільності та демократичного розвитку», – зазначила Анна Гайдучок.

Тоді керівниця регіонального хабу привітала регіональний офіс із перетворенням та вручила Анатолію Пархом’юку Європейську хартію місцевого самоврядування. Також Анна Гайдучок наголосила, що вони прагнуть діалогу з громадами, щоб зрозуміти, чим вони можуть допомогти, в яких питаннях проконсультувати.

На завершення вступної частини керівник РО Програми «U-LEAD з Європою» представив свою команду: радник з питань фінансових і муніципальних послуг Анатолій Матвіюк, радник з юридичних питань та децентралізації Андрій Погорілий, молодша фахівчиня з адміністративної діяльності Анна Бондарець. Дыяльнысть РО будуть підтримувати експерти з регіонального розвитку Петро Гоцалюк та з комунікацій і висвітлення Олена Кузьмич. Останні переважно проводитимуть заходи для працівників та посадовців органів місцевого самоврядування.

Надалі протягом дня представники громад будуть ділитися досвідом та своїми досягненнями з присутніми.

Читайте також: Громади Луцького району отримали понад вісім мільйонів гривень роздрібного акцизу






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024