У Луцьку шукають людей на вакансії із зарплатою до 15 тисяч 

11 Лютого 2020, 12:33
У Луцьку шукають людей на вакансії із зарплатою до 15 тисяч  5542
У Луцьку шукають людей на вакансії із зарплатою до 15 тисяч 

У Луцьку шукають фахівців на заміщення вакантних посад. 

Список вакансій для Район.Луцьк надали у Волинському обласному центрі зайнятості. 

Наразі є 8 акутальних посад:

Агроном. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Здійснює організаційно-технологічне керівництво в галузі рослинництва; організовує виконання заходів з підвищення врожайності сільськогосподарських угідь, родючості грунтів; раціонального використання робочої сили; сільськогосподаської техніки, правильності застосування органічних та мінеральних добрив, пестицидів росту рослин; визначає терміни та порядок проведення всіх сільськогосподарських робіт у рослинництві; веде технічну документацію, організовує ведення обліку і встановленої звітності.   

Кошторисник. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Стаж роботи від 2 років. Вільне користування ПК, Excel, Word, АВК. Умови роботи: пн-пт 8.00-17.00; сб-нд вихідний. Робота з державними організаціями, введення актів в експлуатацію; Перевірка актів виконаних робіт; Розрахунок об'ємів виконаних робіт; Моніторинг цін; Аналіз дорожнього будівництва, тендерів, заключення договорів; Складання кошторисної документації, договірних цін, актів виконаних робіт; Підготовка тендерної документації, знання тендерних програм

Інженер-механік. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Умови роботи: пн-пт 8.00-17.00; сб-нд – вихідний. Досвід роботи з дорожніми механізмами та технікою. Обов'язки: організація роботи на заводі, нагляд за технічною роботою заводу, ремонт та технічне обслуговування обладнання, здійснення контролю за технічним станом та безпечною експлуатацією обладнання. 

Асфальтобетонник. Заробітна плата:  15 тисяч гривень. Механізатор. Опоряджування покриття із спеціально підібраних сумішей з підвищеним коефіцієнтом зчепності та з кольорового асфальтобетону.

Головний архітектор проекту. Заробітна плата: 14, 6 тисяч гривень. Пошук замовлень, робота із замовниками та укладання договорів,організація виробничої,технічної та творчої діяльності виробничого колективу,здійснення технічного керівництва пректно-вишукувальними роботами під час проектування об’єкта. 

Електрогазозварник. Заробітна плата: 14 тисяч гривень. Проведення зварювальних робіт під час монтажу газопроводів.

Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування. Заробітна плата: 14 тисяч гривень. Виконує планове технічне обслуговування та планову перевірку щільності побутових газвих плит, лічильників газу, лабораторних пальників, пальників інфрачервоного випромінвання та інше.

Менеджер (управитель) з маркетингу. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Аналіз конкурентів, новинок, ринку в цілому. Організація і проведення різних маркетингових заходів (рекламних кампаній, презентацій), робота з менеджерами (навчання, тренінги, консультації, презентації). Формування замовлень виробникам і постачальникам. Виведення нових продуктів і торгових марок на ринок. Переклад текстів на маркування, описи, пакування. Підготовка документів для сертифікації продукції. Впровадження та ведення ліцензійних проектів.Знання 1С.

За деталями звертатися за номером телефону: 067 199 02 68.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром