Покаталися на міні-кабріолеті, штовхаючи його півкілометра

12 Жовтня 2015, 10:30
3863

До чергової частини Луцького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 22-річного лучанина, що з його подвір'я зник автомобіль «Смарт-CABRIO».

Сума завданих матеріальних збитків сягає 80 тисяч гривень, інформує СЗГ обласного УМВС.

Працівники карного розшуку провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 17-річний житель Луцька та 18-річний житель Ківерцівського району.

«Вночі, проходячи повз будинку потерпілого, зловмисники помітили автомобіль та вирішили на ньому покататися, – розповів начальник Луцького райвідділу міліції Сергій Тягунов. – Молодики виштовхали автомобіль з подвір'я. Однак, проштовхавши його 500 метрів, зловмисники не змогли завести транспортний засіб, а тому залишили стояти на дорозі».

Крім того, правоохоронці з’ясували причетність затриманих молодиків до скоєння крадіжки. З новобудови 29-річного жителя обласного центру злодії викрали електрогенератор, бетонозмішувач та 50 метрів дроту. Викрадене працівники міліції знайшли у господарстві одного з них.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру та приймається рішення про обрання міри запобіжного заходу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром