До Луцька завітає Сергій Притула зі своїми «Вар’ятами»

01 Лютого 2017, 16:52
2473

До Луцька завітають веселі хлопці з «Вар’яти-шоу», на чолі з Сергієм Притулою

1 березня глядачі зможуть побачити нову програму від зірок телебачення, найпопулярнішого україномовного гумористичного шоу країни – «Вар’яти-шоу».  

Жарти про сімейні відносини, про любов та ревнощі, про життя в українському селі, про стосунки з улюбленою тещею – і це ще не все! Програма шоу оновлюється кожного місяця і другий раз в одному й тому ж місті не повторюється.

«Вар’яти» – це єдине в країні гастролююче україномовне шоу. гумор

За шість років існування хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках. Минулого року Вар’яти дали рекордні 122 концерти – і всюди аншлаги!

Їх люблять усі – і діти, і дорослі. Гумор «Вар’яти-шо»у зрозумілий кожному. Стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим – більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя. Тому це шоу по-справжньому можна назвати народним.

«Вар’яти» – це шість артистів на чолі з Сергієм Притулою. Протягом 2 годин вони тримають зал, не даючи ані на мить розслабитись.

«В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт», – говорить про шоу Сергій Притула.

Про шоу:

«Вар'яти-шоу» було створене в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Очільник «Вар’ятів» – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром