У Луцьку Михайло Грицкан зустрівся з пораненими бійцями у шпиталі

08 Лютого 2020, 17:59
Михайло Грицкан зустрівся з пораненими бійцями у шпиталі 3460
Михайло Грицкан зустрівся з пораненими бійцями у шпиталі

У Луцьку побував відомий співак і кіноактор, заслужений артист України Михайло Грицкан, який приїхав для вирішення організаційних, технічних і творчих питань щодо своїх перших концертів всеукраїнського пісенного туру 2020 «Наше кохання».

Концерти відбудуться 25 лютого в Луцьку і 26 лютого у Ковелі. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Віталія Іваніцького.

В обласному госпіталі інвалідів війни, де проходять реабілітацію волинські бійці після бойових дій на сході України, в рамках благодійного проекту «Мистецька арт-терапія», яку традиційно проводить заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький за сприяння обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» (голова – Дмитро Глазунов), відбулася зустріч воїнів із артистом.

У дружній і невимушеній атмосфері Михайло Грицкан поспілкувався з пораненими бійцями, розповів про свою пісенну творчість, висловив своє ставлення до військових подій в зоні проведення військових дій на сході України, уважно вислухав проблеми захисників України і звичайно, подарував їм свої пісні.



«Особливо тепло воїни сприймали пісні про матерів, які завжди чекають своїх синів з війни, та про справжню людську дружбу. Щирими оплесками усі присутні на цій зустрічі нагородили артиста за пісні і за те, що він знайшов можливість приїхати в госпіталь та морально підтримати воїнів, що заліковують отримані на війні свої тілесні рани», – йдеться у дописі.

Старша солдатка 14 бригади Мирослава Чайковська подякувала Михайлу Грицкану за увагу до них і духовну підтримку, яку сьогодні потребують ті, хто захищає територіальну цілісність і незалежність України.

Фінальним акордом теплої зустрічі була спільна фотографія з артистом, який запросив поранених воїнів на свій концерт.


Як зазначив голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов, така можливість зустрічатися з бійцями – це справжня мистецька арт-терапія, яка за посередництвом пісні і таких щирих спілкувань з митцями лікує поранені душі та повертає солдат до мирного життя у своїх родинах.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром