Куди піти з дітьми на вихідних 8-9 лютого

07 Лютого 2020, 17:38
Вихідні з дітьми 1652
Вихідні з дітьми

Вихідні – нагода відпочити та насититися позитивними емоціями.

Тому журналісти Район.Луцьк підготували для вас ряд заходів, отож, обирайте:

8-9 лютого:

Баранчик Шон: Фармагеддон

Баранчик Шон разом зі своєю отарою часто знаходять собі пригод. Або пригоди знаходять їх, буває й таке. Цього разу їм доведеться зіткнутися зі справжнім інопланетянином на ім'я Лу-Ла. Позаземні яскраві вогні, малюнки на полях пшениці – все як годиться. Вона пролетіла дуже багато світлових років, щоб знайти розумну форму життя... Але життя інопланетянки в небезпеці, адже за нею відразу почала полювання злісна організація. Щоб урятувати нову жахливо допитливу та бешкетну подругу, баранчик Шон разом зі своїми друзями готові допомогти їй знайти свій корабель. Їй треба відправитися додому, адже в цьому світі інопланетянку не чекає нічого хорошого.

Час і місце: кінотеатр АдреналінСіті (9:55), 

Мистецький вікенд для всієї сім’ї

«Тільки для вас ми приготували цікаве та мистецьке дозвілля у МСУМКу: позитивна та пізнавальна екскурсія від наших екскурсоводів, потому драйвовий квест та мистецький майстер-клас. Арт-блок завершиться складанням оригінальних пазлів, які вкінці вималюються в репродукцію відомої картини, представленої у музеї», – обіцяють організатори.

У подарунок усі учасники «сімейного вікенду» отримають у квитки у кіно чи Академію розвитку і пізнання «Робологікум» на вибір.

Вікінг Вік

Юнак на ім'я Вік, незважаючи на свій невеликий зріст, завжди мріяв вирушити в далеке плавання, прямо як його батько - вождь могутнього клану вікінгів. І ось доля дає Віку шанс проявити себе, коли його мати потрапляє в золотий полон бога Локі. Щоб зняти зловісні чари недосвідченому вікінгові належить відправитися в захоплюючу й небезпечну подорож до брами міста богів - самому Асгарду.

Час і місце: кінотеатр Прем'єр Сіті, 14:15.

Playmobil: Фільм

Чарлі несподівано потрапляє в чарівну всесвіт PLAYMOBIL®. Стурбована раптовим зникненням брата, старша сестра Марла відважно відправляється на його пошуки.

Марлу чекає фантастична подорож по дивним нових світів. По дорозі вона познайомиться і подружиться з неймовірними героями. Серед них Дел, оптимістичний і невгамовний водій пересувної закусочної; Рекс Дашер, нестримний і самозакоханий секретний агент; чуйний і відданий робот; добра, але норовлива фея і багато інших.

Неймовірні пригоди допомагають Марлі і Чарлі зрозуміти, що, незважаючи на будь-які складності, головне - завжди вірити в себе. І тоді навіть неможливе стане можливим!

Час і місце: кінотеатр Прем'єр Сіті (12:20).

9 лютого:

Лялькова вистава «Веселий маскарад»

Це весела зимова історія про двох Зайчат, які з нетерпіння чекають Нового року і готуються до зустрічі з ним. А Вовк і Лисиця намагаються їх впіймати, щоб поласувати смачненьким. І на які тільки хитрощі вони для цього не йдуть! Але Зайчата теж дуже винахідливі...

Час і місце: Волинський академічний обласний театр ляльок, 12:00.


 

 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром