Деяким торгівельним закладам Луцька пропонуть обмежити час роботи

01 Лютого 2017, 10:07
2000

Власники і адміністрація розважальних закладів, які працюють в пізні години, зі слів очільника поліції Волині, не надто переймається безпекою власних відвідувачів та осіб, які проходять біля закладів. Поліція просила їх встановити додаткові камери відеоспостереження, проте на це прохання власники закладів не відреагували.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, повідомили «Волинські новини».

Голова профільної комісії Анатолій Вітів повідомив, що в місті загрозлива ситуація, яка виникла через можливість придбання алкоголю в пізні години. Зокрема, і в розважальних закладах міста.

«Люди йдуть з роботи, а там малолітні з пивом. Біля «Там-Таму» страшно йти, особливо молодим жінкам та дівчатам. Я не розумію, як там не можуть навести порядок», - зазначив депутат.

Зі слів Вітіва, закладам, які не дбають про безпеку клієнтів та лучан, слід обмежувати час роботи – скажімо, не до 23:00, а до 20:00.

У відповідь очільник поліції Волині Петро Шпига зазначив, що в сусідніх містах такі заклади, а надто – нічні, по периметру «усіяні» якісними камерами відеоспостереження. З його слів, з переліком підприємств та нічних розважальних закладів поліція вже зверталась до міської та обласної влади, але «віз і нині там».

«Це потрібно для безпеки громадян, але минуло більше, ніж півроку, а результату немає. Отака безвідповідальність керівників закладів призводить до різних небезпечних ситуацій. Я в «ПортCity» і «Там-Тамі» не можу постійно тримати наряд. Але ми бачимо, що там велика кількість неповнолітніх, які вживають пиво», - зазначив Петро Шпига.

До слова, нині в Луцьку є лише 10 камер, записи з яких доступні для перегляду поліції. Для порівняння, в Чернівцях таких камер близько 140.

 

Коментарі
01 Лютого 2017, 13:02
Підтримую ініціативу про обмеження в роботи нічних закладів,так як Там-Там не може вдень забезпечити порядок,то що говорити про ніч
01 Лютого 2017, 14:52
Підтримую обмеження роботи до 20:00. Сама живу біля Там Таму, ввечері з роботи страшно йти, всюди малолітні особи з підігрітими алкоголем гормонами шарпаються, палять, кричать, матюкаються, штовхаються. Але найгірше, що це чиїсь діти, а батьки впевнені, що вони у них порядні
02 Лютого 2017, 03:24
Хоч хтось розуміє що Там Там і Порт Сіті це купа робочих місць та податки до бюджету нашого міста??????????????????????????????????<br/>Коментатори ви навіть цього не розумієте.Чого перекладаєте з дурною голови на здорову відповідальність за виховання своїх дітей?<br/>При чому тут люди які побудували такий центр та дають робочі місця та розваги нам?
02 Лютого 2017, 03:28
Моя дитина реально не встигає всі завдання з <br/>Коледжу зробити не те що вештатися по Порт Сіті<br/>У друзів всі діти теж то на змаганнях то в художній школі теж постійно зайняті.Займіться своїми дітьми <br/>А перекладати то на школу то на мера то ще на когось немає чого відповідальність.Або не народ жуйте
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром