Битва петицій: лучани вирішують, знищити чи зберегти Старий ринок 

07 Лютого 2020, 13:21
Битва петицій: лучани вирішують знищити чи зберегти Старий ринок  3703
Битва петицій: лучани вирішують знищити чи зберегти Старий ринок 

Слідом за петицією про демонтаж Старого ринку створили іншу, яка вимагає реконструкції базару зі збереженням його місцезнаходження. 

Цю петицію теж розмістили в єдиній системі місцевих петицій. Її автором є Максим Крисюк.

«Якщо говорити про туристичну привабливість Замку Любарта то:

На горбі, де стоїть Замок Любарта, десятки років не косять двометрові бур'яни, в тому числі борщівник. Поблизу костелу – розриті котловани. Будь–який турист, приїжджаючи в незнайоме місто, йде скуплятись на ринок, і дуже зручно, якщо ринок знаходиться поблизу історичних місць. Зрозуміло, що місцева влада обдурює лучан, а на місці ринку виросте багатоповерхівка, як це було з ринком «Привіз».

Центральний ринок – багатолюдне місце, і воно потрібне людям.

Новий ринок знаходится в екологічно несприятливій зоні. Навіть заниження до оптових цін не змусять лучан їхати на край міста, щоб купувати одяг та їжу, пропахші ароматами аміаку. Як житель району ЛПЗ, можу стверджувати, що запахи на Старому ринку – це аромати парфюмів порівняно з тими, які ми змушені вдихати кожного літа. Підприємці, які перейдуть на Новий Ринок, зазнають тільки збитків

Недопустимо лишати близко 2000 лучан робочих місць, цим самим бюджет міста – коштів. Руйнувати майно людей посеред ночі на грейдерах, в балаклавах. Розірвати договір, давши 4 дня на переїзд, назвавши людей порушниками законів, коли переїзжати насправді нікуди», – йдеться у тексті петиції.

Наразі за таке рішення віддали голоси  17 людей із 300 необіхідних.

Нагадаємо, петиція про демонтаж Старого ринку за пів дня набрала необхідну кількість голосів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром