У Луцьку невідомі почали боротьбу з політичною рекламою

11 Жовтня 2015, 14:34
3621

В обласному центрі Волинської області 10 жовтня спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували зіпсовані агітаційні матеріали політичних партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та «Українське об’єднання патріотів «УКРОП».

У Луцьку на проспектах Волі і Перемоги, а також на вул. Винниченка спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували зіпсовані білборди Волинського осередку Луцької міської організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Замовником білбордів з гаслом партії «Зберегти і примножити» є кандидат в депутати до Луцької міської ради Євгеній Ткачук, пише інтернет-видання Точка ОПОРИ.

Також у Луцьку на проспекті Перемоги 10 жовтня було зафіксовано пошкоджений сітілайт Волинського обласного осередку політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» із зображенням кандидата в депутати до Волинської обласної і Луцької міської ради Ігоря Палиці та кандидата на посаду Луцького міського голови Олександра Товстенюка.

Крім того, на проспектах Соборності та Перемоги спостерігачі ОПОРИ зафіксували зіпсовані агітаційні стенди кандидата у депутати до Волинської обласної ради від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ігоря Чорнухи.

Читайте також: «Солідарний» кандидат агітує за себе на стовпах, – ОПОРА

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром