Луцькі муніципали закликають поліцейських спростувати інформацію про людей у балаклавах на Старому ринку 

06 Лютого 2020, 19:47
Муніципали на ринку 2421
Муніципали на ринку

У Департаменті муніципальної варти Луцька переконані, що заява речника поліції області Віктора Гомоля не відповідає дійсності. 

Офіційну заяву муніципали опублікували на сторінці у фейсбук.

Текст звернення подаємо без змін:

Повідомляємо, що заява речника нацполіції у Волинські області Віктора Гомоля не відповідає дійсності.

«В заяві була інформація, що поліцейськими було затримано 29 чоловік в балаклавах, що є співробітниками департаменту муніципальної варти.
Офіційно заявляємо, що до відділку ВП ГУНП у Волинській області було запрошено 18 працівників департаменту, які були присутні на демонтажі у форменому одязі, з шевронами, жетонами.
Троє співробітників департаменту прибули до відділку самостійно, серед них була і директор департаменту Юлія Сиротинська. Таким чином, загалом у відділку перебувало 21 особа, шестеро з яких були жінки. Протокол затримання не складався.

Окрім того працівники департаменту були одягнені у форменому одязі з наявними жетонами встановленого зразку, шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу та у шапках та бафах (шарф кругового пошиву).

Просимо ВП ГУНП у Волинській області спростувати неправдиву інформації, подану речником Вікторем Гомолем.

Нагадаємо, що 04 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти Луцької міської ради проводився демонтаж у дозволений законом метод і спосіб згідно рішення Луцької міської ради «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою» від 29.01.2020 № 69/1, на території Центрального ринку міста Луцька», – йдеться у заяві.

Читайте також: «Таким же самим методом і способом», – Сиротинська про те, як і коли продовжать зносити Старий ринок

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром