Луцькі ліцеїсти зможуть займатися у новенькому спорткомплексі

31 Січня 2017, 16:18
5068

Проект спорткомплексу, який будували протягом десятиліття, разом з вартістю інфраструктури, вартував 29 мільйонів гривень.

Декілька спортивних залів та басейн зможуть одночасно приймати до 250 ліцеїстів. Всередині – сучасне обладнання та інвентар для занять спортом, – пишуть Волинські новини.

Начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Павло Боснюк розповів, що в новому спорткомплексі розташували зал боротьби, зал для заняття хореографією, ігровий зал на два футбольних поля та басейн.



Залучали для цього кошти державної освітньої субвенції.

Загальна площа спортивного комплексу становить 2405 м². У залі єдиноборств одночасно можуть займатися до 30 спортсменів. В залі важкої атлетики – шість помостів.

Спорткомплекс має повністю облаштований для тренувань сучасний зал боксу із професійним рингом.

В хореографічному залі, площею 120 м², одночасно можуть займатись до 30 ліцеїстів.

Найбільший за площею –  зал для спортивних ігор. Він має два футбольні, два волейбольні та два баскетбольні майданчики, навчально-пожежну вежу та скеледром, висотою 12 метрів.

Виконували будівельні роботи спеціалісти ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». На урочистості з нагоди відкриття спорткомплексу генеральний директор підприємства Ігор Чорнуха приніс символічний металевий ключ з бантом, аби вручити його ліцею.


 

Загалом спорткомплекс може одночасно вмістити 250 осіб, загалом в ліцеї навчається 540 юнаків та дівчат. Гордість спорткомплексу – плавальний басейн довжиною 25 метрів на 4 доріжки. Його обігрів здійснюється за допомогою сучасних теплових насосів.

«Це вперше в нашій області. Ефект від цих насосів досить великий і становитиме десятки тисяч гривень економії в місяць. В літній період часу басейн працюватиме майже без задіяння котельні», – пояснив Павло Боснюк.













 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024