«Ми захищаємо інтереси лучан»: Григорій Пустовіт прокоментував ситуацію на Старому ринку

05 Лютого 2020, 11:10
Старий ринок 4840
Старий ринок

Виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт заявив, що Старий ринок таки перенесуть, рішення сесії не скасовуватимуть.

Про це ішлося на зустрічі з підприємцями ринку перед засіданням виконавчого комітету міськради у середу, 5 лютого.

«Сьогодні ввечері працівники муніципальної варти хотіли демонтувати кіоски, які незаконно стоять на комунальній землі. По якій йшли дискусії. Це не сталося спонтанно. Це не імпровізація. 29 січня розірвали угоду з КП «Луцькі ринки» щодо подальшого використання комунальної землі», – розпочав Пустовіт.

Підприємці прийшли до міської ради
Підприємці прийшли до міської ради

За його словами, всі контейнери, які не є приватною власністю, перенесуть. Залишаться працювати підприємці під критим павільйоном, адже ця частина є приватною.

«Не ліквідують, не закриють ринок, а перенесуть. Те, що ринок закривають, не правда. Новий ринок почав уже функціонувати, багато підприємців переїхали. Хочу нагадати, питання щодо перенесення МАФів виникло не вчора, і не позавчора», – наголосив Григорій Пустовіт.

Працівники ринку обурені діями муніципалів
Працівники ринку обурені діями муніципалів

Виконувач оов'язків мера також додав, що підприємці до 15 грудня мали перенести свої контейнери. Проте їм дозволили розпродати новорічно-різдвяні товари. Потім знову прийняли рішення, що до 3 лютого мають перенести свої контейнери.

«Щодо вимог підприємців, міська рада не буде скасовувати рішення. Його може скасувати тільки суд. Я розумію підприємців, адже це їхня робота, їхній хліб. Ми захищаємо інтереси лучан. Ми не маємо жодного особистого інтересу. Але місто має бути гарним. Сподіваюся, що підприємці поставляться з розуміння і переїдуть на новий ринок», – резюмував Григорій Пустовіт.

У Луцькій міській раді протестують
У Луцькій міській раді протестують

Читайте також: Що відбувається на Старому ринку після нічного рейду

Коментарі
05 Лютого 2020, 13:38
Не треба захищати інтереси лучан ціною інших лучан!!
05 Лютого 2020, 17:17
Не в ту кишеню занесли
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром