Що відбувається на Старому ринку після нічного рейду

05 Лютого 2020, 10:23
5209

У Луцьку почали зносити Старий ринок. Частина підприємців пішла під стіни міської ради, а частина залишилася біля вцілілих яток. 

Район.Луцьк намагався з'ясувати наслідки нічного рейду та настрої серед підприємців.

На розі вулиць Глушець та сенаторки Левчанівської лежить купа брухту та погнута вивіска, що колись були контейнером підприємця. Зруйнували також кілька яток всередині загородженої території. Грейдер досі стоїть у вузькому проході на уламках. Навколо нього ходить розгублена жінка з ціпком –  власниця одного зі знищених лотків. 

Грузинка за національністю, вона погано розмовляє українською, тому відмовилася коментувати.

Проте інша підприємиця розповіла, що відбувалося вночі і яка ситуація наразі.

«Зараз багато підприємців пішли до міської ради. Будуть вимагати відставки Сиротинської. Вона керівниця муніципалів і ми впевнені, що це вона віддала наказ. Учора вночі на грейдерах були муніципали. Вони були в балаклавах, але багатьох ми впізнали», – схвильовано розповідає жінка.

Тим часом, підприємці, що залишилися на ринку, чергують біля вцілілих яток та чекають, чим завершиться мітинг біля міськради

Нагадаємо, «зачистку» Центрального ринку розпочали увечері 4 лютого











1

 


 

Коментарі
05 Лютого 2020, 17:23
Все впирається в суму яку потрібно занести в мерію.Не скупіться панове підпрємці.Від Нового ринку зацікавленні файно позолотили ручку чиновникам...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром