Через нічний погром на Старому ринку поліція розпочала кримінал 

05 Лютого 2020, 10:05
Старий ринок 3468
Старий ринок

Луцькі поліцейські з'ясовують факти демонтажу тимчасових споруд на ринку «Центральний» у Луцьку, відкривши кримінальне провадження. 

Встановили, що демонтаж контейнерів відбувався законно, згідно з рішенням міської ради. Про це повідомили у прес-службі ГУНП.

Нагадаємо, увечері 4 лютого надійшло повідомлення про те, що невідомі у балаклавах трощать Старий ринок за допомогою важкої техніки

Троє осіб звернулися по допомогу до медиків, один з них є співробітником муніципальної варти. Слідчі перевіряють обставини отримання тілесних ушкоджень учасниками події для належної правової кваліфікації.

На місці працюють поліцейські, котрі забезпечують правопорядок. Рух транспорту по вулиці Глушець поліцією частково обмежений.

«Проведення об’єктивного та неупередженого досудового розслідування перебуває під особистим контролем начальника Головного управління Національної поліції в області Петра Шпиги», – зауважують у поліції.

Зауважимо, Петро Шпига привселюдно пообіцяв підприємцям, що піде з посади, якщо не захистить їх у межах закону

Коментарі
05 Лютого 2020, 13:36
Поліція розпочала кримінал! То означає, що поліція долучилася до криміналу(на рівні з тітушками), чи розпочала кримінальне провадження?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром