Луцька рукодільниця створює брендові аксесуари

10 Жовтня 2015, 17:36
3165

Творець бренду «Євині дочки» упевнена, що українці гідні носити якісні речі національного виробництва.

Ольга Ільчук каже, що потяг до рукоділля мала ще з дитинства. З подружками часто плела фенічки та придумавала собі цікаві заняття.

А поштовхом для створення бренду «Євині дочки» стало бажання бачити на ринку якісну продукцію за доступною ціною для кожного. Ольга каже, сьогодні наші ринки заполонили секонд-хенди та одяг з Китаю, а речей суто українського виробництва хорошої якості майже немає. А коли говорити про українські брендові речі, то купити їх собі не кожен може дозволити. Тож  вона поставила собі за мету робити таку продукцію, щоб її змогли придбати пересічні громадяни і почали ми роботу більше року тому з текстильних сумочок.

Назва бренду виникла випадково.

«У моєї колеги перед цим була виставка картин, яку вона назвала «Євині дочки» і наша спільна подруга порадила нам назвати так свій бренд, ми не вагаючись взяли цю назву. Зміст її у тому, що ми всі єдині, нас віддавна об'єднує одне начало», – каже майстриня. 

 Людям, які хочуть реалізовувати свої мрії, Ольга Ільчук радить не боятися, а просто взяти і почати щось робити.

 Більше про те, як живе і творить Ольга Ільчук – в інтерв’ю «Луцька рукодільниця: робити якісний одяг – мрія мого життя».

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром