Луцький режисер пропонує перевізникам показувати відео про Велику Волинь у маршрутках

04 Лютого 2020, 17:10
Світязь 2274
Світязь

Перевізники можуть безкоштовно показувати відео проєкту «Велика Волинь» у своєму транспорті.

Про це Район.Луцьк повідомив автор і режисер проєкту Андрій Михайлов.

Режисер розповів, що побачив інформацію про те, що  Ukraїner  надаватиме свої відео для трансляції в транспорті безкоштовно. І теж вирішив запропонувати перевізникам показувати свої відео про Велику Волинь.

«Маю зроблених багато відео про наш край. Цим я займаюся орієнтовно три роки. І подумав, що не тільки через YouTube можна поширювати свої ролики, а й транслювати в автобусах. Багато сьогодні маршруток обладнано телевізорами, планшетами, екранами. Ці відео можна буде навіть крутити без звуку, адже вони із субтитрами», – поділився Андрій Михайлов.

Лучанин реалізовував проєкт про регіони, які колись входили у склад Волині.

«Колись Волинь була більшою, ніж сьогодні, у її склад входило більше областей. Мене це зацікавило. Історичний проєкт включав різні регіони, які були у Волинській області. Я відзняв близько 20 відео загальною тривалістю понад дві години», – зауважив чоловік.

Щоб отримати відео для показу, потрібно скачати їх з YouTube-каналу проєкту «Велика Волинь», але якість буде малою. Або ж зв’язатися з режисером, щоб він надав перевізнику оригінальні файли. Телефон Андрія: 066 133 86 82. Окрім того, можна писати автору на фейсбук.

Читайте також: Про Луцький замок розповіли в проекті «Волинь Велика»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром